7.28.2009

olorant felicitat

Sabeu... hi ha dies en què no saps ben bé perquè, però somrius. I hi ha dies en que en saps la raó. La raó avui ha estat ella. És un nou món i una nova visió, una nova rialla. Les llàgrimes rajaven de felicitat i feia temps que això no passava. Avui he fet de les braçades més emotives que recordava haver fet mai i els petits detalls han esdevingut cabdals per entendre què significa la vida. Són grans reptes que tu has de convertir en petits passos personals que et fan arribar lluny, increíblement lluny. I la clau de l'èxit resulta ser creure en tu mateixa.
És originalitat a tota regla, és algú que es desdiu de la quotidianitat i la vulgaritat. És dolçor combinada amb força vital. És vida. I sé que és de les mans que mai deixaré d'agafar. Em fa créixer com ho sap fer poca gent i m'ofereix cada dia la possibilitat de ser millor i d'estimar-me molt. Ella m'ha deixat clar el significat de la paraula estimació, la qual poca gent sap què significa realment. Ara ja és part de mi.

Avui, amb un cop d'aire estiuenc, la porta a la llum s'ha obert de bat a bat tot deixant una olor fresca a cada racó de la casa. I respiraré profund, una i altra vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Contribuïdors